- De zilveren lepel pasta

De zilveren lepel pasta

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De zilveren lepel pasta, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

 

De Zilveren Lepel Pasta nu als paperback

De samenstellers van De Zilveren Lepel hebben een nieuw boek gemaakt: De Zilveren Lepel Pasta. Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner. Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen.

‘Dit boek is de perfecte ondersteuning om de grote geheimen van de pasta te ontdekken.’ Roberto Payer


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pizzoccheri met kool

Ingrediënten:
00-bloem, aardappel, bloem, boekweitmeel, boter, ei, kaas, knoflook, melk, parmezaanse kaas, salie, groene kool en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle met knoflooksmaak

Ingrediënten:
00-bloem, aubergine, bladpeterselie, bliktomaat, bloem, durumbloem, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti en tonijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, olijfolie, spaghetti, tomatenpuree en tonijn op olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met kaas en artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, boter, citroensap, knoflook, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, provolone, scamorza, spaghettini, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Agnolotti met pompoen

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, boter, ei, medium sherry, pompoen, salie, sjalot, sultana's, ui, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met paddenstoelen

Ingrediënten:
bucatini, gedroogde paddestoelen, knoflook, olijfolie, porcini, ricotta en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met kip

Ingrediënten:
boter, kastanjechampignons, kipfilet, parmezaanse kaas, slagroom en spaghetti

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Taglierinipastei

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, bolognesesaus, boter, eidooier, kristalsuiker, parmezaanse kaas en taglierini

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met zeekat

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, knoflook, olijfolie, spaghetti, ui, visbouillon, witte wijn, wortel en zeekat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Vincisgrassi

Ingrediënten:
00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, griesmeel, kipfilet, kippenbouillon, kippenlever, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, ui, vin santo, zwarte truffel en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met broccoli

Ingrediënten:
boter, broccoli, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, spaghetti en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Farfalle met krab

Ingrediënten:
artisjok, boter, farfalle, krabvlees, olijfolie, sjalot en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasticcio met pompoen

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, melk, pompoen, sjalot, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Linguine met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovispasta, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, knoflook, linguine en pruimtomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles