Bretonse aal

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 671 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bretonse aal - anguille alla bretone

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Terrine van paling en cantharellen - le pressé d'anguilles de Gironde aux girolles

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Makreel, rauwe, met portobello’s en palingtempura

delicious. magazine - 2007-13

Matelote d'anguilles a la Charentaise - Matelote van paling op de wijze van de Charente

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise