Terrine van paling en cantharellen - le pressé d'anguilles de Gironde aux girolles

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 277 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pilzsoße - Paddenstoelensaus

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Cantharellensalade

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Finferli - Cantharellen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Cantharel-terrine met Duitse saus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen