Terrine van paling en cantharellen - le pressé d'anguilles de Gironde aux girolles
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 277 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Ingrediënten
- azijn
- cantharel
- hazelnootolie
- kervel
- laurierblad
- olie
- paling
- sesamzaad
- sherry-azijn
- sojaolie
- peper
- peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.