Geroosterde duif al mattone met porcinimosterd

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 1129 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Farce Royal

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Anjouduif met rokerige jus geglaceerde peterseliewortel en eekhoorntjesbrood

Serveersuggestie Anjouduif met rokerige jus geglaceerde peterseliewortel en eekhoorntjesbrood

3 bereidingen van duif: duivenleverparfait, gekonfijte duivenpoot en duivenborst met een korst van Kampot-peper

Een recept uit  - Story on a Plate

Penne met gehakt van wild en paddenstoelen

delicious. magazine - 2009-11