Geroosterde duif al mattone met porcinimosterd

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 1129 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Anjouduif met rokerige jus geglaceerde peterseliewortel en eekhoorntjesbrood

Serveersuggestie Anjouduif met rokerige jus geglaceerde peterseliewortel en eekhoorntjesbrood

Farce Royal

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Penne met gehakt van wild en paddenstoelen

delicious. magazine - 2009-11

3 bereidingen van duif: duivenleverparfait, gekonfijte duivenpoot en duivenborst met een korst van Kampot-peper

Een recept uit  - Story on a Plate