Anjouduif met rokerige jus geglaceerde peterseliewortel en eekhoorntjesbrood

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 171 in The big green egg book .

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild / gevogelte
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pigeon printanier - Voorjaarsduif

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

duif met amandelen

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Duif

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Bécasse à la riche

Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg