Conchiglie met gorgonzola en pistachenoten

U vindt dit recept op pagina 84 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pasta met tomatensaus met olijfolie en gehakte groenten met rozemarijn en pancetta

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Pasta met broccolisaus met ansjovis

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Passend voedsel

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Conchiglie met broccolini, champignons en ricotta

Een recept uit delicious. magazine - 2016-06