Fusilli met rucola en pecorino

U vindt dit recept op pagina 107 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Wodkaroomsaus

Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Geroosterde aubergine met tomaat

Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Fu­sil­li met spi­na­zie en worst­jes ***

Serveersuggestie Fu­sil­li met spi­na­zie en worst­jes ***

Pasta met groene groenten, scholfilet en chorizokruim

Een recept uit Sabine Koning