Rigatoni met doperwten

U vindt dit recept op pagina 145 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Bereidingstijd:
65 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ansjovisboter

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Crostini met boter en ansjovis

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ansjovisboter

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Groene asperges met ansjovis

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman