Bigoli met zee-egels

U vindt dit recept op pagina 167 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fettucelle met gebakken gamba's en foreleitjes

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Gezonde pasta met ansjovis & ui

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Spaghetti met vis

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Bigoli in salsa all'ebraica con acciuga - Pasta met ansjovissaus

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken