Trofie met pesto

U vindt dit recept op pagina 242 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kaas-uienbrood

Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Aardappelgnocchi met saus naar keuze of voor in de soep

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Kaas-uienbrood

Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Coquilles St. Jacques met inktvis en zwarte risotto met pesto

Een recept uit J. Lagrauw en K. Hageman - Nederlandse editie - Cees Helder Parkheuvel