Een vis voor twee gerechten: Gebakken visfilet

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 80 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sjasliek van heilbot en artisjok met een uien-sojacrème

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Heilbotfilets in doperwtjes-tempurabeslag, warme tartaarsaus en aardappelsalade

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Chao manli xiaren mian - Geroerbakte paling en garnalen in noedelsoep

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Gemberbrownies, kruidige

Een recept uit delicious. magazine - 2014-12