Een vis voor twee gerechten: Gebakken visfilet
★
★
★
★
★
Een recept van Yan-Kit.
U vindt dit recept op pagina 80 in Het nieuwe Chinese kookboek .
- Keuken:
- Chinees
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- gember
- heilbotfilet
- knoflook
- maïsolie
- marinade voor vis
- pale dry sherry
- peultjes
- saus bij gebakken visfilet
- shaoxingwijn
- sjalot
- sojaolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.