Gebakken vis met zoetzure saus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 85 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Patina van brasem, harder en oesters

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Harderfilets met tuinkruiden - filets de mulet aux fines herbes

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Fish Soup with Wheat Berries - Vissoep met tarwekorrels

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Garniture Dieppoise / Garniture aux fruits de mer - Vulling van vis, schaal- en schelpdieren in roomsaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken