Patina van brasem, harder en oesters

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 343 in Rond de tafel der Romeinen .

Keuken:
Romeins
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gerechten met warme spinazie

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Gebakken vis met zoetzure saus

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Fish Soup with Wheat Berries - Vissoep met tarwekorrels

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Harderfilets met tuinkruiden - filets de mulet aux fines herbes

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence