Kreeft met gember en lente-ui

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 89 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Enten-Rillette mit Orange und Cognac - Eendenrillette met sinaasappel en cognac

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Perzikcompote

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Gekruide cider

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Koffie exotique

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek