Enten-Rillette mit Orange und Cognac - Eendenrillette met sinaasappel en cognac
★
★
★
★
★
Een recept van Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman.
U vindt dit recept op pagina 201 in Speisekammer .
- Keuken:
- Noord-west-Europees
- Soort:
- inmaak / gevogelte / paté/terrine
- Bereidingstijd:
- 240 minuten
Ingrediënten
- cognac
- eendenbouten
- eendenvet
- ganzenvet
- gember
- gemberpoeder
- grof zeezout
- knoflook
- laurier
- sinaasappelrasp
- tijm
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.