Enten-Rillette mit Orange und Cognac - Eendenrillette met sinaasappel en cognac

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 201 in Speisekammer .

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / gevogelte / paté/terrine
Bereidingstijd:
240 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevulde eend met honing

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Eendenterrine - terrina d'anatra

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Rillette van eend met tomatentapenade

Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Eend met sinaasappelsaus - pato a la naranja

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España