Rundvlees in oestersaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 130 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bavarois van asperges met bloedsinaasappelsaus en frambozen

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Asperges met krabvlees uit Kanton

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Gefrituurde asperges met gepocheerd ei

Een recept uit Marielle van Spronsen - Topkoks voor Thuiskoks 2

Stammetjes van witte asperge uit laren met aardappelkussentjes, gefrituurde minidooiertje en moes van beenham met schuim van asperge kookvocht

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio