Rundvlees in oestersaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 130 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Asperges met krabvlees uit Kanton

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Bavarois van asperges met bloedsinaasappelsaus en frambozen

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Stammetjes van witte asperge uit laren met aardappelkussentjes, gefrituurde minidooiertje en moes van beenham met schuim van asperge kookvocht

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Gefrituurde asperges met gepocheerd ei

Een recept uit Marielle van Spronsen - Topkoks voor Thuiskoks 2