Saus bij vis uit Shanghai
★
★
★
★
★
Een recept van Yan-Kit.
U vindt dit recept op pagina 214 in Het nieuwe Chinese kookboek .
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- saus/dressing/jus
Ingrediënten
- chinkiang wijn
- gedroogde mandarijnschil
- gember
- lente-uien
- pijpkaneel
- rode wijnazijn
- steranijs
- suiker
- water
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.