Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Dipsaus bij gekookte wontons
- Ingrediënten:
- azijn, chinkiang wijn, donkere sojasaus en pikante chili-olie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Chinkiang wijn wordt beschouwd als wijn.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chinkiang wijn in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chinkiang wijn:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Miss Fromage:
Recept van I love food & wine:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Basisrecept uit Casa Moro:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van I love food & wine:
Recept van Betty's Kitchen: