Wijnlexicon
ruim 2400 begrippen van A tot Z verklaard
Een boek van Hilde Smeesters en K. Meesters
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wijnlexicon, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Ruim 2400 begrippen van A tot Z verklaard
Dit omvangrijke wijnlexicon geeft de verklaring van woorden en uitdrukkingen die betrekking hebben op de druiventeelt, de wijnbereiding, de wijngebieden, de wijnsoorten, en de dégustation: het proeven en genieten. In heldere en bondige stijl geeft de auteur veel nuttige achtergrondinformatie en legt hij verbanden, waardoor u meer inzicht in en kennis over wijn zult vergaren.
Een onmisbaar, praktisch en handzaam naslagwerk voor vakmensen in de horeca en wijnhandel, wijncursisten en andere wijnliefhebbers. Deze nieuwe editie is geheel bijgewerkt en geactualiseerd.
Karel Meesters is directeur van Enoconsult, Wijn Advies & Informatie
'U hoeft heus niet per se op een of andere dure wijnproeverscursus. U kunt gewoon het Wijnlexicon aanschaffen.' - Italië Magazine
'Het zakbijbeltje van talloze serieuze wijnliefhebbers' - Nieuwsblad van het Noorden
'Boeiend en praktisch' - Haarlems Dagblad
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.