Michel De Meyer, Luk Thys en Frank Croes - Vis in 30 minuten

Vis in 30 minuten

Een boek van Michel De Meyer, Luk Thys en Frank Croes

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Vis in 30 minuten, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De populariteit van vis, schaal- en schelpdieren is de laatste jaren sterk toegenomen. Voedingsdeskundigen raden ons aan om twee keer per week vis te eten. Vette vis mag niet op het menu ontbreken, omdat hij rijk is aan omega 3-vetzuren. Vis is gelukkig ook erg lekker en snel klaar te maken. Dat blijkt ten overvloede uit Vis in 30 minuten. Met vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos variëren. Er is keuze uit talloze soorten: kabeljauw, zalm, pladijs, heilbot, roodbaars, victoriabaars, tilapia, garnalen, mosselen, scampi en nog veel meer. Bovendien kunnen ze op diverse manieren worden bereid: gebakken, gepocheerd, in papillot, in de wok of op de barbecue… Al deze vissoorten en bereidingswijzen komen aan bod in Vis in 30 minuten. Een greep uit het aanbod: zalmwok met broccoli en cashewnoten, gepocheerde tong in kokossaus, zeeduivel met romige tomatensaus of pittige gamba’s met mangodressing. Variatie genoeg dus, maar één ding hebben de recepten gemeen: ze zijn allemaal gemakkelijk en snel te maken. Dus laat je inspireren en ga aan de slag. Er is geen enkele excuus meer waarom je vis niet op het menu zou zetten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken