Frank Croes

We hebben 32 boeken van Frank Croes waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Frank Croes? Registreren is gratis!

Boeken van Frank Croes

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Frank Croes

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Eierkoeken

Ingrediënten:
alkali, bloem, bloemsuiker, boterroom, citroenrasp, eierdooier, eieren en kristalsuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / beslag/deeg
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Melkbrood

Ingrediënten:
boter, ei, eierdooiers, gist, kristalsuiker, melk, tarwebloem en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / brood en broodgerecht
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Poffertjes

Ingrediënten:
bloemsuiker, boekweitmeel, boter, ei, gist, kristalsuiker, melk, tarwemeel, zout en zure room

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert uit Bakboek:

Frambozenbavarois

Ingrediënten:
frambozen, frambozenpuree, gelatineblaadjes, slagroom en suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Baisers

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, bloemsuiker, broyage, eiwitten, ganache en kristalsuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Zwaantjes

Ingrediënten:
ananas, bloem, bloemsuiker, boter, eieren, kristalsuiker, room, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Chocoladetaart Samba

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, cacaopoeder, chocoladeplaatjes, eierdooiers, eiwitten, ganache, gelatineblaadjes, kristalsuiker, melkchocolade, pure chocolade, slagroom en suikersiroop

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Tijgersoezen

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, bloemsuiker, boter, boterdeeg, eieren, fruit, kristalsuiker, likeur, slagroom, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Tiramisutaart

Ingrediënten:
amaretto, bloem, bloemsuiker, cacaopoeder, eieren, gelatineblaadjes, kristalsuiker, mascarpone, oploskoffie, slagroom en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:

Kaaskoekjes (opgespoten kaasdessert)

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, gruyère, gemalen parmezaan, mosterd, paprikakruiden, peper, roomboter, slagroom, smeerkaas en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Quiche met victoriabaars, spinazie en prei

Ingrediënten:
boter, brokkeldeeg, diepvriesspinazie, gruyère, peper, prei, quichevulling, victoriabaars en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gebak/koek/taart/pudding / quiche / hartige taart
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterspritsstaafjes

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, griessuiker, melk, melkchocolade, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Bretoense flan

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, appels, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, toervetstof, vanille-essence, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Quiche met courgettes en roquefort

Ingrediënten:
boter, brokkeldeeg, courgette, peper, quichevulling, roquefort en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / quiche / groentevulling / hartige taart
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Roggeverdommeke

Ingrediënten:
boter, gist, krenten, kristalsuiker, roggemeel, rozijnen, tarwebloem, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / brood en broodgerecht
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Biscuit met slagroom en ganache

Ingrediënten:
afdekgelei, bloem, bloemsuiker, chocoladegarnituur, diepvriesframbozen, eieren, fruit uit blik, ganache, kristalsuiker, likeur, rode vruchten, slagroom, suiker en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert uit Bakboek:

Rijstdessert

Ingrediënten:
bloemsuiker, gelatineblaadjes, kristalsuiker, melk, risottorijst, slagroom en vanillestokje

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Diplomatetaart Tahiti

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, ei, eierdooiers, eiwitten, gelatineblaadjes, kristalsuiker, maïzena, pure chocolade, sinaasappelsap, slagroom en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Quichevulling op basis van lightroom

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, eieren, light room, melk, paprikapoeder, peper, platte kaas, selderijzout en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / quiche / groentevulling / hartige taart
Alle recepten van Frank Croes