KAV Practische School - Koken voor elke dag

Koken voor elke dag

Een boek van KAV Practische School

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Koken voor elke dag, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Farfalle met vis in roomsaus

Ingrediënten:
bieslook, champignons, farfalle, kerstomaat, olie, peper, room, tomatenpuree, visbouillonblokje, visfilets en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Noedelslaatje met mozzarella

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, kerstomaat, knoflook, komkommer, mozzarella, noedels, olijfolie, oregano, peper, pijnboompitten, tijm en zout

Soort:
salade / pasta, rijst, granen en deegwaren / noedels
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Preisaus

Ingrediënten:
boter, peper, prei, room, sjalot, vetstof, visfumet, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht uit Koken voor elke dag:

Tiramisu

Ingrediënten:
amaretto, boudoirkoekjes, cacaopoeder, eierdooiers, eiwitten, koffie, mascarpone en poedersuiker

Soort:
eieren, kaas en zuivel / zuivel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tarte maison

Ingrediënten:
amandelschilfers, bladerdeeg, krieken, maïszetmeel, pasteibakkersroom, slagroom, soezendeeg en vanillepudding

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Volkorenspaghetti met groentemengeling

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, champignons, courgette, gemalen kaas, tomaat, knoflook, laurier, olie, olijfolie, oregano, room, rozemarijn, tomatenpuree, uien, volkorenspaghetti en wortelen

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wortelpuree

Ingrediënten:
aardappelen, jonge kaas, melk, nootmuskaat, peper, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Preischotel

Ingrediënten:
gemalen kaas, Maïs uit blik, preiwit, uien, vetstof en witte bonen uit blik

Soort:
groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spirelli met groente-gehaktsaus

Ingrediënten:
cayennepeper, courgette, gehakt, gepelde paprikas uit blik, tomaat in blik, knoflook, olie, peper, sjalotjes, spaghettikruiden, spirelli, tomatenpuree, vetstof, wijn, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Couscous met vis

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, couscous, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, kruidnagels, laurier, muskaatnoot, olijfolie, paprika, peper, peterselie, raapjes, saffraan, tomaten, uien, visafval, visfilet, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / couscous / vis