KAV Practische School - Koken voor elke dag

Koken voor elke dag

Een boek van KAV Practische School

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Koken voor elke dag, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Ardense pastei

Ingrediënten:
ei, gekookte ham, groene peper, knoflook, kruidnagel, peper, peterselie, room, sjalotjes, spek, tijm, varkenslapjes, varkenslever, vetstof en zout

Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Patrijs met peertjes

Ingrediënten:
cognac, frambozenazijn, honing, kaneel, patrijzen, peper, peren, rode biet, roze peperkorrels, vetstof, water, waterkers en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevuld kalkoenfiletgebraad met paprika's

Ingrediënten:
champignons, eierdooiers, kalkoenfiletgebraad, kippenbouillon, olie, paneermeel, paprikapoeder, paprika's, peper, peterselie, room, salie, sjalotje, ui, vetstof, vleestomaten en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Zalmpannenkoekjes

Ingrediënten:
pannenkoekenbeslag, bieslook, gemberpoeder, gerookte zalm, peper, roomkaas en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Eend met appel

Ingrediënten:
appelen, calvados, cider, citroen, eend, peper, vetstof, walnoten en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rivierkreeftjes met champignons

Ingrediënten:
armagnac, bleekselderij, champignons, knoflook, limoen, peper, peterselie, rivierkreeftjes, room, sjalotjes, tomaten, vetstof, visbouillon, witte wijn en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Amarettobavarois

Ingrediënten:
amaretto, amarettokoekjes, bavarois, boudoirkoekjes, eieren, gelatineblaadjes, melk, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mie met groenten

Ingrediënten:
courgette, gedroogd zeewier, knoflook, lente-uitjes, mie, olie, paprika's, peultjes, sherry, sojasaus, tabasco, taugé en ui

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kipfilet met exotisch fruit en mangosaus

Ingrediënten:
ananas, azijn, banaan, boter, bruine suiker, groene peper, kipfilet, kippenbouillonblokje, kiwi, limoenen, mango, olie, rood spaans pepertje, sinaasappel, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zalm met groene asperges

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroen, eierdooiers, groene asperges, groene kruiden, peper, vetstof, witte wijn, zalmfilets en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Yoghurtbavarois

Ingrediënten:
amaretto, bavarois, bloem, bloemsuiker, brokkeldeeg, ei, eierdooiers, eiwitten, gelatineblaadjes, slagroom, suiker, fruit, vetstof en volle yoghurt

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Uientaart met kaas

Ingrediënten:
deeg, eieren, gemalen emmentaler, gruyère, komijnzaad, melk, nootmuskaat, peper, room, uien en vetstof

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijst met schelp- en schaaldieren

Ingrediënten:
cayennepeper, citroengras, gember, knoflook, korianderblaadjes, lente-uitjes, olie, peper, rijst, schaaldieren, tomatenketchup, ui, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gemarineerde kip met champignons

Ingrediënten:
champignons, jeneverbes, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, peper, peterselie, rode wijn, selderij, spek, suiker, tijm, vetstof, wortel, zilveruitjes, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte