KAV Practische School - Koken voor elke dag

Koken voor elke dag

Een boek van KAV Practische School

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Koken voor elke dag, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kaastaart

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, eieren, gecondenseerde melk, platte kaas, suiker, vanillebloem, vanillesuiker en vetstof

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Preipannenkoekjes

Ingrediënten:
pannenkoekenbeslag, peper, preiwit, vetstof en zout

Soort:
hapjes / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tomatennestjes

Ingrediënten:
eieren, gerookt spek, peper, peterselie, tomaten, vetstof en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / eenpansgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht uit Koken voor elke dag:

Kaas-vanilleroom

Ingrediënten:
aardbeien, brésiliennenootjes, platte kaas en vanillepudding

Soort:
eieren, kaas en zuivel / zuivel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Vijgen met vanille-ijs

Ingrediënten:
armagnac, kaneelstokje, sinaasappelen, sinaasappellikeur, slagroom, suikerklontjes, vanille-ijs, vetstof en vijgen

Soort:
fruit / zoet
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Preisoep

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, peper, preien, taugé, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Geroosterde visbrochettes

Ingrediënten:
basilicum, champignons, citroensap, cognac, heilbotfilets, kervel, olijfolie, paprika, peper, rozemarijn, salie, tarbotfilet, tijm, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Malakoffroom

Ingrediënten:
bloemsuiker, geraspte amandelen, maïszetmeel, melk, suiker, vanillesuiker en vetstof

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Zwezerikragout

Ingrediënten:
bloem, champignons, foelie, kalfsgehakt, kalfszwezerik, melk, paneermeel, peper, peperkorrels, sjalot, tuinkruiden, vetstof, water, witte wijn en zout

Soort:
pastei / orgaanvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Havergort met koolrabi

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillonblokje, havergort, koolrabi, peper, ui, vetstof, walnoten, water, wortelen, zout en zure room

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, laurier, marjolein, pili-pilipeper, rozemarijn, tijm, tomaten, tomatenpuree, uien, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kaastaart

Ingrediënten:
appelmoes, ei, eieren, gistdeeg, krieken, maïszetmeel, melk, platte kaas en suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Curry van eendenborst

Ingrediënten:
azijn, eendenborstfilets, gember, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkumapoeder, olie, rode chilipepers, suiker, uien en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Couscous met vis

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, couscous, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, kruidnagels, laurier, muskaatnoot, olijfolie, paprika, peper, peterselie, raapjes, saffraan, tomaten, uien, visafval, visfilet, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / couscous / vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Waterzooi van riviervis

Ingrediënten:
eierdooiers, karperfilet, knolselderij, peper, peterselie, preiwit, rivierpaling, room, tijm, vetstof, visfumet, wortelen en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren