KAV Practische School - Koken voor elke dag

Koken voor elke dag

Een boek van KAV Practische School

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Koken voor elke dag, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Brownies

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bruine suiker, eieren, noten, pure chocolade, vanillesuiker, vetstof en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Preidriehoekjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, gemalen kaas, gerookt spek, prei, sesamzaadjes en vetstof

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Drumsticks

Ingrediënten:
honing, kippenvleugels, knoflook, sambal oelek, sesamzaadjes en vetstof

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wijngaardslakkensoep

Ingrediënten:
cayennepeper, champignons, madera, peterselie, runderconsommé en wijngaardslakken

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

pompoensoep

Ingrediënten:
kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, pompoen, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Boekweitwafels

Ingrediënten:
boekweitmeel, eieren, gist, melk, suiker, tarwebloem, vetstof, voltarwemeel en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gierstovenschotel met groenten

Ingrediënten:
basilicum, bonenkruid, champignons, courgette, gierst, mozzarella, olijfolie, peper, prinsessenbonen, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkenscassoulet (snelle wijze)

Ingrediënten:
tomaat, knoflook, laurier, peper, peterselie, rode bonen, tijm, varkenslapjes, vetstof, vleesbouillon, witte bonen, witte wijn, wortelen, zilveruitjes en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Abrikoossterren

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, abrikozen uit blik, amandelpoeder, bladerdeeg, ei, suiker en vetstof

Soort:
zoet
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rundertong

Ingrediënten:
basilicum, laurier, peterselie, prei, rundertong, selderij, tijm, ui, wortel en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Soezen met advocaat

Ingrediënten:
advocaat, bananen, bananenlikeur, bloemsuiker, chocoladeglazuur, citroen, slagroom en soezendeeg

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aïoli

Ingrediënten:
citroensap, eierdooier, knoflook, olijfolie, peper en zout

Soort:
saus/dressing/jus / saus