KAV Practische School - Koken voor elke dag

Koken voor elke dag

Een boek van KAV Practische School

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Koken voor elke dag, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Farfalle met vis in roomsaus

Ingrediënten:
bieslook, champignons, farfalle, kerstomaat, olie, peper, room, tomatenpuree, visbouillonblokje, visfilets en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensreepjes met groenten

Ingrediënten:
cayennepeper, erwten, knoflook, koriander, olie, paprika, peper, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, tomatenpuree, ui, varkensvlees en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Appelkrokantje

Ingrediënten:
appelen, filodeeg, honing, olie, peperkoek, vanillesaus, verse muntblaadjes en vetstof

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Appelsalade

Ingrediënten:
aardappel, appelen, citroenen, gedroogde heidebloesem, groene krulsla, honing, peterselie, prinsessenbonen, radijzen, suiker, water en yoghurtsaus

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalkoen gevuld met gedroogde vruchten en gehakt

Ingrediënten:
broccoli, cognac, ei, gedroogde abrikozen, gedroogde pruimen, gemberwortel, kalfsgehakt, kalkoen, kippenkruiden, melk, oud brood, peper, pijnboompitten, room, rozijnen, sjalotten, tomaatjes, varkensgehakt, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Chocoladebavarois

Ingrediënten:
bavarois, chocoladekrullen, eieren, gelatineblaadjes, melk, pure chocolade, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde kalfsrollade

Ingrediënten:
basilicum, kalfsgebraad, knoflook, pancetta, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, ui, vetstof, witte wijn, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bami goreng

Ingrediënten:
augurk, eieren, ketjap manis, kipfilets, knoflook, kruidenmix voor bami, mie, peper, prei, sambal, taugé, ui, vetstof, worteltjes en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tomatensoep

Ingrediënten:
champignons, erwtjes, tomaat, knoflook, kruidnagels, laurier, macaroni, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, rode wijn, ui, vleesbouillon en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijstsoufflé

Ingrediënten:
eieren, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rijst, rijstmeel, vetstof en zout

Soort:
garnituur / pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst