KAV Practische School

We hebben 3 boeken van KAV Practische School waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van KAV Practische School? Registreren is gratis!

Boeken van KAV Practische School

Recepten van KAV Practische School

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Abrikoossterren

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, abrikozen uit blik, amandelpoeder, bladerdeeg, ei, suiker en vetstof

Soort:
zoet
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Panade

Ingrediënten:
bloem, eieren, paneermeel, peper en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kreeft thermidor

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, kreeften, mosterd, parmezaanse kaas, peterselie, sjalotjes, vetstof, visfumet, witte wijn en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Zalmrolletjes

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gerookte zalm, kerstomaat, kervel, meloen, peper, room, veldsla en zalm in blik

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Duif met salade

Ingrediënten:
acaciahoning, bieslook, duiven, eikenbladsla, kippenbouillon, peper, peterselie, rodewijnazijn, veldsla, vetstof, vinaigrette en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Mossel-preischelpen

Ingrediënten:
gemalen kaas, maïszetmeel, mosselen, peper, prei, room, venkelknol, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Garnalenroomsoep

Ingrediënten:
bloem, cognac, dille, garnalen, peper, room, selderij, tomatenpuree, uien, vetstof, water, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Banaanrolletjes

Ingrediënten:
bananen, belegen kaas, mosterd, spek en vetstof

Soort:
vlees / hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Barbecuesaus

Ingrediënten:
azijn, bruine suiker, cayennepeper, citroen, mosterdpoeder, peper, tomatenpuree, worcestersaus en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tomatensalade

Ingrediënten:
basilicum, basilicumolie, peper, sjalotten, tomaten, witte-wijnazijn en zout

Soort:
salade / groente
Alle recepten van KAV Practische School