KAV Practische School

We hebben 3 boeken van KAV Practische School waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van KAV Practische School? Registreren is gratis!

Boeken van KAV Practische School

Recepten van KAV Practische School

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Plattekaasbavarois met aardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienconfituur, bavarois, gelatineblaadjes, petit beurre, platte kaas, sinaasappel, slagroom, suiker, verse muntblaadjes en vetstof

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Mokkatruffels

Ingrediënten:
bloemsuiker, brésiliennenootjes, cacaopoeder, eierdooier, gemalen amandelen, koffie, kokos, pure chocolade, vanillesuiker en vetstof

Soort:
zoet / bonbons
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

IJstaart Grand Marnier

Ingrediënten:
boudoirkoekjes, chocoladeglazuur, eierdooiers, eieren, gekonfijte sinaasappelschil, gelatineblaadjes, grand marnier, slagroom en suiker

Soort:
ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bouillabaise

Ingrediënten:
anijs, bonenkruid, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, peper, prei, saffraan, sjalotjes, tijm, tomaten, visbouillon, visfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Boterkoekjes

Ingrediënten:
bloem, ei, gekonfijt fruit, suiker, vanillesuiker en vetstof

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Pompoensoufflé

Ingrediënten:
bloem, citroensap, eierdooier, eiwitten, gemberwortel, kervel, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, pompoen, sinaasappelsap, vetstof en zout

Soort:
soufflé
Alle recepten van KAV Practische School