KAV Practische School

We hebben 3 boeken van KAV Practische School waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van KAV Practische School? Registreren is gratis!

Boeken van KAV Practische School

Recepten van KAV Practische School

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht uit Koken voor elke dag:

geitenkaas met perziken

Ingrediënten:
diepvriesbladerdeeg, diepvriesframbozen, eierdooier, geitenkaas, honing, perziken en vetstof

Soort:
eieren, kaas en zuivel / zuivel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Preidriehoekjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, gemalen kaas, gerookt spek, prei, sesamzaadjes en vetstof

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Plattekaasbavarois

Ingrediënten:
bavarois, citroen, gelatineblaadjes, platte kaas, slagroom, speculaas, suiker, vanillesuiker, fruit en vetstof

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Ramequin

Ingrediënten:
eieren, emmentaler, groene kruiden, melk, nootmuskaat, peper, tomaat, witbrood en zout

Soort:
kaas
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Kruidige drumsticks

Ingrediënten:
honing, kippenvleugels, tandoorikruiden, vetstof en witte wijn

Soort:
vlees / hapjes / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Broccolivelouté

Ingrediënten:
bloem, broccoli, eierdooier, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, room, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Sinaasappelgratin

Ingrediënten:
bloedsinaasappels, bloemsuiker, citroen, eieren, platte kaas, sinaasappellikeur, vanillesuiker en vetstof

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Visfondue

Ingrediënten:
bloem, ei, peper, peterselie, pils, schaaldieren, visfilets, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Sint-jakobsvruchten met kaassaus

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, cayennepeper, citroenmelisse, gemalen kaas, nootmuskaat, peper, peterselie, sint-jakobsvruchten, tomaat, vetstof, visbouillon en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Aardbeiensla

Ingrediënten:
aardbeien, citroen, room, sinaasappelen, suiker, verse muntblaadjes en witte wijn

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Cocktailsaus

Ingrediënten:
cayennepeper, cognac, mayonaise, room, tomatenketchup, tomatenpuree en worcestersaus

Soort:
saus
Alle recepten van KAV Practische School