Verse mosselen zoals men ze in Napels eet

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 322 in Koude keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Porcini met dragon - funghi porcini al dragoncello

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Grapefruit and Black Pepper sorbet with Grapefruit-mousse

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Rabarber-dragonsalade

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bloemkool-champignonsalade

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek