Gebraden zwijnsvlees "Beskiden"
★
★
★
★
★
Een recept van Schonherr.
U vindt dit recept op pagina 365 in Koude keuken .
- Keuken:
- Pools
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- bleekselderij
- cantharellen uit blik
- chilipoeder
- citroen
- gemberpoeder
- kardemom
- kruiden-slasaus
- marjolein
- mayonaise
- paprikapoeder
- peterselie
- piment
- rode wijn
- room
- selderijzout
- spek
- tijm
- ui
- zwijnenbout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.