Wild
130 inspirerende recepten voor wild en gevogelte
Een boek van Jorg Lehmann en Harald Russel
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wild, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Uitgeroepen tot beste kookboek 2013 tijdens EAT! Berlin
Een volledig en inspirerend overzicht van de wildkeuken!
Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en maken de heerlijkste wildgerechten hun herintreden. Met het boek Wild van Harald Rüssel worden deze heerlijke gerechten nu ook thuis maakbaar.
De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te volgen recepten van professionele chef-kok en fervent jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.