Jorg Lehmann en Harald Russel - Wild

Wild

130 inspirerende recepten voor wild en gevogelte

Een boek van Jorg Lehmann en Harald Russel

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Wild, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Uitgeroepen tot beste kookboek 2013 tijdens EAT! Berlin

Een volledig en inspirerend overzicht van de wildkeuken!

Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en maken de heerlijkste wildgerechten hun herintreden. Met het boek Wild van Harald Rüssel worden deze heerlijke gerechten nu ook thuis maakbaar.

De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te volgen recepten van professionele chef-kok en fervent jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken