Gebraden kalkoenborst met vruchtenvulling
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 104 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .
- Keuken:
- Europees
- Gang:
- buffet / hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / feestdagen
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- appelsap
- boter
- droge witte wijn
- gedroogde abrikozen
- gemalen kruidnagel
- kalkoenborst
- kalkoenbouillon
- kippenbouillon
- rinse groene appel
- rodewijnazijn
- rozijnen
- saffloerolie
- salie
- suiker
- ui
- verse peterselie
- verse salieblaadjes
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.