Rode paprika, maïs en auberginevulling voor kalkoen
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 109 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .
- Keuken:
- Mediterraans
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- gevogelte / groente / feestdagen
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- aubergine
- basilicum
- boter
- champignon
- citroensap
- droog broodkruim
- kalkoenbouillon
- kippenbouillon
- knoflook
- koudgeperste olijfolie
- prei
- rode paprika
- rodewijnazijn
- rozemarijn
- sjalot
- zoete maiskorrels
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.