Rode paprika, maïs en auberginevulling voor kalkoen

U vindt dit recept op pagina 109 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
bijgerecht
Soort:
gevogelte / groente / feestdagen
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Agnolotti van aubergine, basilicum, pecorino en ricotta salata

delicious. magazine - 2011-06

Zalm met aubergines en tomaten

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank

Agnolotti van aubergine, basilicum, pecorino en ricotta salatav

delicious. magazine - 2011-06

Gegrilde aubergine met basilicumolie

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!