Hard deeg voor geraspte pasta

U vindt dit recept op pagina 45 in Meelspyzen en peulvruchten .

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Handig pastarecept

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Deeg voor verse pasta (basisrecept) - pasta all'uovo (ricetta base)

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Geel pastadeeg

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Verse pasta

Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen