Polenta pastizada di magro - Polentataart met zoute kabeljauw
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 111 in Meelspyzen en peulvruchten .
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta, rijst, granen en deegwaren / vis
Ingrediënten
- bloem
- gezouten kabeljauw
- maïsmeel
- olijfolie
- peterselie
- tomaten
- tomatenpuree
- ui
- water
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.