Vleessaus voor polentataart
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 112 in Meelspyzen en peulvruchten .
- Soort:
- kalfsvlees / saus / gevogelte / varkensvlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- champignons
- grof zeezout
- kippenlever
- laurier
- mager kalfsvlees
- prosciutto
- soppressa
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- witte wijn
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.