Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Jamie's Italie

Een boek van Jamie Oliver en David Loftus

We hebben 123 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Jamie’s Italie, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo’n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een Italiaan moeten zijn. Het is gewoon zo dat ik me Italiaan voel wanneer ik in Itali en.’ Jamie Oliver


Aantekeningen bij dit boek

- meer dan 5 jaar geleden door geplaatst .

- meer dan 5 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Jamie's Italie

Een greep uit de 123 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Marjoleinsaus

Ingrediënten:
citroen, marjolein, olijfolie en oregano

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie 1 notitie

Recept uit Jamie's Italie:

Gemengde festivalsalade

Ingrediënten:
ansjovis, eikenbladsla, friseesla, kappertjes, komkommer, kropsla, radicchio, radijs, rode paprika, rode wijnazijn, rucola, tomaat, venkel en witlof

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / nagerecht uit Jamie's Italie:

Bolognese taart van polenta en appel

Ingrediënten:
appel, broodkruim, citroen, ei, gedroogde vijgen, honing, kaneel, krenten, melk, polenta, rozijnen en sinaasappel

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Nonna fangitta's tonijn

Ingrediënten:
ansjovis, gedroogde spaanse peper, kaneelstokje, kappertjes, knoflook, oregano, peterselie, rode spaanse peper, rozemarijn, tomaat, tomaat in blik en tonijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Amalfi-salade

Ingrediënten:
komkommer, kruidenazijn, radijs, rode ui, rode wijnazijn, sinaasappel en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Trapani-spaghetti

Ingrediënten:
amandel, basilicum, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, spaghetti en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

De lekkerste siciliaanse kreeftenbouillon

Ingrediënten:
amandel, basilicum, gedroogde spaanse peper, kaneelstokje, knoflook, kreeft, lasagnavellen, pici-pasta deeg, tomaat in blik, tomatenpassata, venkelzaad, witte ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Risotto met zeebanket

Ingrediënten:
citroen, gedroogde spaanse peper, laurier, peterselie, risotto bianco, saffraan, tomaat, venkel, venkelzaad, witte risotto, wortel en zeebanket

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Toon alle 123 recepten in dit boek