We hebben 123 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Jamie’s Italie , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo’n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een Italiaan moeten zijn. Het is gewoon zo dat ik me Italiaan voel wanneer ik in Itali en.’ Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 7 jaar geleden door Louise Van Holst geplaatst
.
- meer dan 7 jaar geleden door Louise Van Holst geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Jamie's Italie
Een greep uit de 123 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, bindsla, bloedsinaasappel, cedro-citroen, citroen, kappertjes, kruidenazijn, munt, oregano, radicchio, rucola, venkel en witte wijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: aardbei, bosaardbeien, grappa, limoncello, sinaasappel en vanillesuiker
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: aardbei, citroen, munt en prosecco
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: ansjovis, citroen, courgette, gedroogde spaanse peper, knoflook, marjolein, munt, oregano en rode spaanse peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: balsamicoazijn, ciabatta, knoflook, munt, prosciutto en vijgen
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: aubergine, basilicum, gedroogde spaanse peper, knoflook, kruidenazijn, oregano, parmezaanse kaas, pecorino, ricotta, spaghetti, tomaat in blik, tomatenpassata en witte wijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: basilicum, kruidenazijn, tomaat en witte wijnazijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: amandel, basilicum, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, spaghetti en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: ansjovis, basilicum, buffelmozzarella, citroen, kerstomaat en rode spaanse peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, bindsla, bleekselderijblaadjes, citroen, knoflook, koolblaadjes, kropsla, rucola, snijbiet, spinazie, venkeltoppen, waterkers en zuring
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pizza
Ingrediënten: ei, laurier, prosciutto, rozemarijn, salie, tijm, vermout, wilde paddestoelen en witte wijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: ansjovis, bloem, bruisend mineraalwater, citroen, ei, salie, vin santo en zoete witte wijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, ei, grof zeezout, kruiden, sinaasappel, venkelzaad en vis
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, knoflook, octopus, peterselie en rode spaanse peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: aardappel, ansjovis, basilicum, citroen, kerstomaat, pancetta, rozemarijn, rucola, tomaat, tong, tongschar en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: chianti, kalfsschenkel, knoflook, laurier, rode wijn, rozemarijn en runderschenkel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: bacon, balsamicoazijn, parmezaanse kaas, pijnboompitten, radicchio, rode ui en rucola
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, brood, cannellinibonen, cavolo nero, gedroogde spaanse peper, knoflook, laurier, rode ui, tomaat, tomaat in blik, venkelzaad, wortel en zolfinibonen
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroen, octopus, peterselie en rode spaanse peper
Keuken: Italiaans
Toon alle 123 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021580449
ISBN10
9021580446