Uskumru dolmasi - Gevulde makreel
★
★
★
★
★
Een recept van F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee.
U vindt dit recept op pagina 121 in Turks kookboek .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- dille
- droog broodkruim
- ei
- hazelnoten
- kaneel
- makreel
- olijfolie
- peterselie
- pijnboompitten
- rozijnen
- ui
- walnoten
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.