Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Honey & co

ons eten uit het Midden-Oosten

Een boek van Sarit Packer en Itamar Srulovich

We hebben 121 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Honey & co, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Vertaald

Honey & Co, het eerste kookboek van Itamar Srulovich en Sarit Packer, staat vol verse groente, spicy kruiden, knapperig brood, rokerig lamsvlees en wilde honing. Het zijn de gerechten die in hun Londense restaurant Honey & Co op de kaart staan, maar die ze thuis ook eten. Met de briljante en beroemde feta-honingcheesecake en kersen-pistachecake.

Na jaren als chef te hebben gewerkt voor Yotam Ottolenghi, opende Sarit Packer samen met haar partner Itamar Srulovich het restaurant Honey & Co, dat door de Observer prompt tot Best Newcomer 2013 werd uitgeroepen. Alles wat Ottolenghi aanraakt verandert in goud… en wat zijn ex-chef-kok Itamar Srulovich aanraakt ook, in honinggoud welteverstaan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Honey & co

Een greep uit de 121 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gehaktballetjes met pittige zoetzure tomatensaus

Ingrediënten:
broodkruim, chilivlokken, citroensap, citroenschil, gerookt paprikapoeder, harissa, kaneel, kaneelstokje, knoflook, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, peer, rietsuiker, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht uit Honey & co:

Watermeloen met feta

Ingrediënten:
chili-olie, citroensap, feta, groene chilipeper, little gem, olijfolie, oregano, watermeloen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Kippenlevertjes met druiven op geroosterd brood

Ingrediënten:
balsamicoazijn, blauwe druiven, boter, chilivlokken, druivensaus, gemalen komijn, kaneelstokje, kippenlever, korintische wijnazijn, kristalsuiker, laurierblad, olijfolie, pekmez, peterselie, ui, witte wijnazijn, zout, peper en zout, zuurkruid en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Sofrito van ossenstaart

Ingrediënten:
knoflook, ossenstaart, plantaardige olie, sinaasappel, ui en zoete aardappel

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Pastilla met kip

Ingrediënten:
boter, filodeeg, gedroogde dadel, kaneelstokje, kippendijen, peper, ras el hanout, rode chilipeper, ui, water en zeezout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Lamsshoarma

Ingrediënten:
citroensap, granaatappel, lamsschouder, peterselie, plantaardige olie, ras el hanout, ui, witte kool, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / nagerecht uit Honey & co:

Mijn versie van maamoul-koekjes

Ingrediënten:
gele rozijnen, gemalen kardemompeulen, pistaches, griesmeel, honing, kaneel, margarine, patentbloem, plantaardig vet, poedersuiker, sinaasappelbloesemwater, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Honey & co:

Falafel uit Jeruzalem (voor Itamar)

Ingrediënten:
bakpoeder, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen koriander, geweekte kikkererwten, kikkererwtenmeel, sesamzaad, ui, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Bloemkoolpickle met kurkuma

Ingrediënten:
bloemkool, gedroogde rode peper, gemalen kurkuma, komijnzaad, laurierblad, mosterdzaad, water, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Madfunia

Ingrediënten:
cayennepeper, dadelmelasse, gele rozijnen, gemalen kaneel, gemalen komijn, honing, kadaifideeg, kaneelstokje, kippendijen, knoflook, olijfolie, ui, kastanje, water, witte peper en zeezout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Makreel in olie

Ingrediënten:
citroenschil, gedroogde chilipeper, gele mosterdzaadjes, knoflook, laurierblad, makreel, peperkorrels en zeezout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Drinken uit Honey & co:

IJsthee met sinaasappelbloesem

Ingrediënten:
earl grey theezakjes, munt, munt, rum, sinaasappel, sinaasappelbloesemwater, suikersiroop en water

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / nagerecht uit Honey & co:

Saffraan-citroentaart

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroen, ei, gemalen amandelen, griesmeel, kurkuma, patentbloem, saffraan, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Drinken uit Honey & co:

Limonade

Ingrediënten:
citroensap, munt, suikersiroop, water en wodka

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Toon alle 121 recepten in dit boek