Honey & co
ons eten uit het Midden-Oosten
We hebben 121 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Honey & co , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Vertaald
Honey & Co, het eerste kookboek van Itamar Srulovich en Sarit Packer, staat vol verse groente, spicy kruiden, knapperig brood, rokerig lamsvlees en wilde honing. Het zijn de gerechten die in hun Londense restaurant Honey & Co op de kaart staan, maar die ze thuis ook eten. Met de briljante en beroemde feta-honingcheesecake en kersen-pistachecake. Na jaren als chef te hebben gewerkt voor Yotam Ottolenghi, opende Sarit Packer samen met haar partner Itamar Srulovich het restaurant Honey & Co, dat door de Observer prompt tot Best Newcomer 2013 werd uitgeroepen. Alles wat Ottolenghi aanraakt verandert in goud… en wat zijn ex-chef-kok Itamar Srulovich aanraakt ook, in honinggoud welteverstaan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Honey & co
Een greep uit de 121 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroen, citroensap, double cream, geitenkaas, pistaches, little gem, munt, olijfolie, slagroom, tijmhoning, vijgen, zeezout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen koriander, geweekte kikkererwten, kikkererwtenmeel, sesamzaad, ui, witte peper en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: doperwt, geitenkaas, israelische couscous, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, prei, water, zout en zoute citroen
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: baharat, bloemkool, citroensap, ei, gemalen venkelzaad, lamsgehakt, naturel yoghurt, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, tahinpasta, tomatenpuree, ui, water en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: ciderazijn, dille, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, libanese komkommer, water, witte mosterdzaadjes en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gemberpoeder, gemalen kaneel, kardemompeulen, kruidnagel, mahlebzaad, nootmuskaat en venkelzaad
Keuken: Midden-Oosten
Ingrediënten: bakpoeder, gemalen komijn, geweekte kikkererwten, groene peper, kardemompeulen, kikkererwtenmeel, knoflook, koriander, peterselie, ui en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, citroen, groene paprika, groene peper, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, olijfolie, pruimtomaten, rode paprika, rode peper, ui en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, chilivlokken, citroensap, citroenschil, gerookt paprikapoeder, harissa, kaneel, kaneelstokje, knoflook, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, peer, rietsuiker, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witte peper en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: aardbei, gedroogde munt, kristalsuiker, munt, rozenblaadjes, water en wodka
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: couscous, geweekte kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, ras el hanout, tomaat, ui, water en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: babyspinazie, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, hazelnoot, honing, kaneelstokje, kweeperen, lamsoor, munt, olijfolie, peper, single cream, slagroom, suiker, volle melk, yoghurt, zeezout en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: double cream, ei, kastanje, gemalen amandelen, honing, melk, slagroom, suiker, water, whisky en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bulgur, citroen, knolselderij, olijfolie, peterselie, radijs, wortel en za'atar
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: banaansjalot, basmatirijst, bloem, boter, citroensap, libanese komkommer, linzen, munt, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige frituurolie, tahin, tomaat, ui, water, zeezout, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, ansjovisfilet, bleekselderij, bloem, citroensap, kabeljauwkuit, kappertjes, knoflook, koriander, kurkuma, olijfolie, peterselie, plantaardige frituurolie, pruimtomaat, sardines, water, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, granaatappel, lamsschouder, peterselie, plantaardige olie, ras el hanout, ui, witte kool, witte peper en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: citroenschijfjes, gin, groene jasmijnthee, jenever, kristalsuiker, rode pruimen, vanillestokje en water
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, donkerbruine basterdsuiker, ei, gemalen kardemompeulen, kristalsuiker, pure chocolade, sinaasappel, water en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, champignon, droge gist, ei, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kwark, olijfolie, patentbloem, prei, suiker, ui, gist, volkorenbloem, water, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Toon alle 121 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558066
ISBN10
9021558068
Andere uitgaven
9789021558073