Honey & co
ons eten uit het Midden-Oosten
We hebben 121 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Honey & co , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Vertaald
Honey & Co, het eerste kookboek van Itamar Srulovich en Sarit Packer, staat vol verse groente, spicy kruiden, knapperig brood, rokerig lamsvlees en wilde honing. Het zijn de gerechten die in hun Londense restaurant Honey & Co op de kaart staan, maar die ze thuis ook eten. Met de briljante en beroemde feta-honingcheesecake en kersen-pistachecake. Na jaren als chef te hebben gewerkt voor Yotam Ottolenghi, opende Sarit Packer samen met haar partner Itamar Srulovich het restaurant Honey & Co, dat door de Observer prompt tot Best Newcomer 2013 werd uitgeroepen. Alles wat Ottolenghi aanraakt verandert in goud… en wat zijn ex-chef-kok Itamar Srulovich aanraakt ook, in honinggoud welteverstaan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Honey & co
Een greep uit de 121 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: garnalen, kardemompeulen, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, sinaasappel, tijm, tomaat, water, zeezout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, granaatappelmelasse, knoflook, lamsnek, olijfolie, rode peper, rode ui, tijm, tomaat, water, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: babyspinazie, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, hazelnoot, honing, kaneelstokje, kweeperen, lamsoor, munt, olijfolie, peper, single cream, slagroom, suiker, volle melk, yoghurt, zeezout en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, dragon, ei, gedroogde zure kersen, harde bloem, kaneelstokje, kersen, kikkererwten, knoflook, lamsschenkel, munt, steranijs, ui, water, zoete kruidenmix, zout en zure kersenjam
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: bulgur, gedroogde munt, pistaches, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, groene chilipeper, kippendijfilet, knoflook, krenten, munt, olijfolie, peterselie, plantaardige frituurolie, plantaardige olie, water, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: gevogelte
Ingrediënten: amandel, boter, firik, gemberwortel, kip, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, poussins, sinaasappel, ui, zoete kruidenmix en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: gevogelte
Ingrediënten: cayennepeper, citroen, gemalen komijn, gemalen piment, knoflook, langkorrelrijst, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode paprika, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappel, ansjovisfilet, bleekselderij, bloem, citroensap, kabeljauwkuit, kappertjes, knoflook, koriander, kurkuma, olijfolie, peterselie, plantaardige frituurolie, pruimtomaat, sardines, water, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroen, citroenzuur, koolzuurhoudend water, sleedoornbrandewijn, suiker, vlierbloesem en water
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, dadelmelasse, gedroogde dadel, plantaardige olie, runderribbetjes, tomatenpuree, ui, water, zeezout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: couscous, geweekte kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, ras el hanout, tomaat, ui, water en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: baharat, bleekselderij, citroensap, durumtarwe, olijfolie, peterselie, rode biet, rundergehakt, semolina, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, citroen, granaatappelpitten, groene peper, grove bulgur, munt, olijfolie, peterselie, tomaat en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, bleekselderij, cannellinibonen, karwijzaad, kashkavalkaas, knoflook, melk, natriumbicarbonaat, olijfolie, peterselie, rode puntpaprika, rode ui, rode wijnazijn, rundergehakt, tijm, ui, witbrood, zout, zuiveringszout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: bleekselderij, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, kweeperen, laurierblad, ossenwang, plantaardige olie, water, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: gedroogde rozenblaadjes, gemalen kardemompeulen, gemalen koriander, kaneel, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kristalsuiker, kruiden, lamsschouder, rode pruimen, ui, witte peper, witte wijn en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: citroenschil, gedroogde chilipeper, gele mosterdzaadjes, knoflook, laurierblad, makreel, peperkorrels en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: double cream, ei, kastanje, gemalen amandelen, honing, melk, slagroom, suiker, water, whisky en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: groene chilipepers, suiker, water, witte wijnazijn en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, dadelmelasse, gele rozijnen, gemalen kaneel, gemalen komijn, honing, kadaifideeg, kaneelstokje, kippendijen, knoflook, olijfolie, ui, kastanje, water, witte peper en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: gevogelte
Toon alle 121 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558066
ISBN10
9021558068
Andere uitgaven
9789021558073