Aspergeveloute met croutons en kervel
★
★
★
★
★
Een recept van P. van Buren.
U vindt dit recept op pagina 7 in Twentse Smaakmakers .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Basisrecept: klassieke gebonden witte aspergesoep

Gegrilde groene asperges met een gefrituurd ei & geschaafde Leidse kaas

Asperges in een croûte van gedroogde Geuldalham met gebradenkwartel en een romigesaus van morieljes

Tartaar van langoustine met gedroogde asperges, aspergesalade en gefrituurde asperge
