Luk Thys en Bram Debaenst - Vier seizoenen vlees

Vier seizoenen vlees

de lekkerste recepten van je keurslager

Een boek van Luk Thys en Bram Debaenst

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Vier seizoenen vlees, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Waar koop je het beste vlees en de
lekkerste bereidingen? Bij je Keurslager
natuurlijk.
De Keurslagers bieden zowel kwaliteit
als klantvriendelijkheid en staan garant
voor goede producten.
Dit mooi vormgegeven kookboek, uitgebracht
in samenwerking met de
Keurslagers, volgt de vier seizoenen en
biedt telkens de lekkerste recepten van
de tijd van het jaar op basis van vlees.
Gevogelte, runds, lams-, varkens- of
kalfsvlees, klassiek, exotisch of eenvoudig,
je vindt ze allemaal in dit mooie
kookboek!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken