Roomijs van geitenkaas met een emulsie van knoflook en tijm

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 17 in Espumas & Mousses .

Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sour Cream Spaetzle (Csipetke)

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Périgordsaus (Truffelsaus)

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Butter Chantilly

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Flourless Gnocchi

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]