Patrik Jaros en Gunter Beer - Vis En Zeevruchten

Vis En Zeevruchten

Een boek van Patrik Jaros en Gunter Beer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Vis En Zeevruchten, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Zoutwatervissen, zoetwatervissen, schelp- en schaaldieren – alle culinaire genoegens uit zee komen in dit fraai geïllustreerde viskookboek samen. Het bijzondere van dit boek is dat de uiteenlopende bereidingswijzen van de vissen en zeevruchten op de voorgrond staan: zo wordt tarbot bijvoorbeeld gebakken en als filet in de over bereid, terwijl andere vissoorten worden gestoofd, gekookt, gebakken, gegrild, gepocheerd en gefrituurd of in een zoutkorstje gebakken of vormen ze het belangrijkste ingrediënt van eenpansgerechten. De bereidingswijzen gaan gepaard met gedetailleerde instructies: van het schoonmaken, het verwijderen van de schubben en het fileren van de vis tot het voorbereiden van kreeft, krab en inktvis. Ook recepten voor visbouillon of klassieke sauzen als rouille en wittewijnsaus ontbreken natuurlijk niet in dit gevarieerde, veel omvattende kookboek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken