Vis & schelpdieren
35 verrassende en veelzijdige recepten met vis, schaal- en scheldieren
Een boek van Francis van Arkel, Remco Lassche en TextCase
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Vis & schelpdieren, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Vis is zeer veelzijdig, snel in bereiding en gewoon lekker. Een broodje paling, een pastasalade met tonijn of een gegrild stukje zalm staat zo op tafel. Met vis kun je eindeloos variëren.
In dit boek laat Francis van Arkel zien dat er met vis echt veel mogelijk is. Van kleine hapjes voor bij de borrel of gewoon tussendoor. Lekkere soepen als lunch of als voorgerecht of soepen die zo goed gevuld zijn dat ze met een stuk boerenbrood een volledige maaltijd vormen. Of juist gerechten voor de kleine trek of als voorgerecht en uiteraard de vis als hoofdmaaltijd. En natuurlijk vergeten we de schaal- en schelpdieren niet, want daar kun je ook alle kanten mee op.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.