Zeeuwse oesters met Rum

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 80 in De smaak van Conclusion .

Keuken:
Hollands
Gang:
snack of tussendoortje / voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gefrituurde amaretti

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Tiramisu met rum en melassestrooisel

delicious. magazine - 2007-03

Rum met kokosinfusie

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Rumsoufflé

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel