We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De smaak van Conclusion , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het zal niet eenvoudig zijn een exemplaar van dit kookboekje te pakken te krijgen. Het is een uitgave van het advies en managementbureau Conclusion en werd in door hen toegezonden aan hun relaties. De medewerkers van Conclusion hebben hun favoriete recepten in boekvorm gegoten. Dat levert een verzameling op van zeer uiteenlopende recepten. Van heel eenvoudige dagelijkse Hollandse pot tot ambitieuze recepten en internationale uitstraling.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De smaak van Conclusion
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, boter, fontina, knoflook, parmezaanse kaas, peper, Pizzoccheri, salie, savooiekool, valtellina casera en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: aubergine, basilicum, ei, kruidenbouillonblokje, olijfolie, paneermeel met kruiden, parmezaanse kaas, peper en tomaat uit blik
Keuken: Hollands / Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: glucose, munt, suiker en water
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / siroop
Ingrediënten: abrikozencompote en loempiavellen
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: aardappel, knoflook, koriander, lamskotelet, olijfolie, peper, spaanse peper, ui, wortel, zachte geitenkaas en zout
Keuken: Marokkaans / Hollands
Soort: stamppot / lamsvlees
Ingrediënten: bieslook, ei, magere ham, mayonaise, peper, perzik uit blik, sla, slagroom, ui, zout en zure room
Keuken: Hollands
Soort: salade
Ingrediënten: gembersiroop en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bieslook, gelatine, gerookte zalm, ketchup, peper, slagroom, visbouillonblokje, water en zout
Keuken: Hollands
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bloem, citroenrasp, ei, frambozen, poedersuiker, slagroom, suiker, vanille-essence, wafels en witte chocolade
Keuken: Hollands
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: aubergine, basilicum, chilisaus, kaas, ketjap, knoflook, peper, rode paprika, rundergehakt, tomaat, ui en zout
Keuken: Hollands
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: rum en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, tomaat en zout
Keuken: Hollands / Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, ananas uit blik, andijvie, boter, jong belegen kaas, jus, melk, nootmuskaat, spekjes en zout
Keuken: Hollands
Soort: stamppot
Ingrediënten: citroen en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bruine suiker, cachaca, ijs (water) en limoen
Keuken: Braziliaans
Soort: cocktails
Ingrediënten: blue curaçao en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardbeien, basterdsuiker, eiwit, slagroom en vanille-ijs
Keuken: Portugees
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: dille, grof zeezout, komkommer, korianderpoeder, mayonaise, natuurazijn, postelein, snoekbaarsfilet, suiker en zwarte peperkorrels
Keuken: Hollands
Soort: vis
Ingrediënten: kappertjes en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: appel, boter, kippenbouillon, kwartelbout, maïzena, peper, sjalot, witte port en zout
Keuken: Hollands
Soort: gevogelte
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789088160073
ISBN10
9088160074