We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De smaak van Conclusion , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het zal niet eenvoudig zijn een exemplaar van dit kookboekje te pakken te krijgen. Het is een uitgave van het advies en managementbureau Conclusion en werd in door hen toegezonden aan hun relaties. De medewerkers van Conclusion hebben hun favoriete recepten in boekvorm gegoten. Dat levert een verzameling op van zeer uiteenlopende recepten. Van heel eenvoudige dagelijkse Hollandse pot tot ambitieuze recepten en internationale uitstraling.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De smaak van Conclusion
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: dille, grof zeezout, komkommer, korianderpoeder, mayonaise, natuurazijn, postelein, snoekbaarsfilet, suiker en zwarte peperkorrels
Keuken: Hollands
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, bieslook, boter, botervis, citroen, courgette, crème fraîche, ingemaakte geroosterde paprika, kabeljauw, kerrie, peper, sliptong, tomaat, zeewolffilet en zout
Keuken: Hollands
Soort: vis
Ingrediënten: abrikozencompote en loempiavellen
Keuken: Internationaal
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: ardenner ham, pangafilet, parmaham, salie, schwarzwalder ham, tilapiafilet en zeeduivelfilet
Keuken: Hollands / Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: tabasco en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicum en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, ei, hamblokjes, melk, peper, peterselie, rookspek, ui en zout
Keuken: Hollands
Soort: ei/omelet/frittata
Ingrediënten: lichte sojasaus en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, basilicum, ei, kruidenbouillonblokje, olijfolie, paneermeel met kruiden, parmezaanse kaas, peper en tomaat uit blik
Keuken: Hollands / Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: sjalot en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bladerdeeg, parmaham en pesto
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: appel, cacao, citroensap, kristalsuiker en slagroom
Keuken: Hollands
Soort: fruit
Ingrediënten: aardappelpuree, banaan, kaas, kastanjechampignons, kerriepoeder, knoflook, peper, perzik uit blik, rundergehakt, sambal, sperziebonen, spitskool en zout
Keuken: Hollands
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: rum en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroen, crème fraîche, gember, kerriesaus, kokosrasp, koriander, makreel, sambal, tomaat en yoghurt
Keuken: Internationaal / Hollands
Soort: vis
Ingrediënten: basterdsuiker, eidooier, melk, slagroom, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans
Soort: pudding
Ingrediënten: kappertjes en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, citroenrasp, ei, frambozen, poedersuiker, slagroom, suiker, vanille-essence, wafels en witte chocolade
Keuken: Hollands
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: geklaarde boter, grof zeezout, knoflook, lamsbout, marjolein, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, seizoensgroente en tijm
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappel, champignons, chorizo, ei, knoflook, mayonaise, olijfolie, spekjes en ui
Keuken: Hollands
Soort: eenpansgerecht
Toon alle 76 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789088160073
ISBN10
9088160074