Gerhard Witteveen

We hebben 33 boeken van Gerhard Witteveen waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gerhard Witteveen? Registreren is gratis!

Boeken van Gerhard Witteveen

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Gerhard Witteveen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Kip voor pom

Ingrediënten:
ketjap manis, kipfilet, kippenbout, knoflook, maggiblokjes, margarine, tomaat, tomatenpuree, ui, witte peper en zonnebloemolie

Keuken:
Surinaams
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Gevulde perzik

Ingrediënten:
bieslook, ei, magere ham, mayonaise, peper, perzik uit blik, sla, slagroom, ui, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
salade
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Creoolse Bananensalade

Ingrediënten:
ananas, banaan, bieslook, chilipoeder, citroensap, druiven, mayonaise, mosterd, rode appel, walnoten en zilvervliesrijst

Keuken:
Creools
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Bij de koffie uit De smaak van Conclusion:

Ierse koek

Ingrediënten:
donkerbruine basterdsuiker, ei, thee, krenten, rozijnen, speculaaskruiden, sukade en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Iers
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Brownietaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, hazelnoten, pure chocolade, slagroom, vanille-essence, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Aardbeien-mango trifle

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienjam, amaretti, cantuccini, grand marnier, lange vingers, mango, mascarpone, slagroom en suiker

Keuken:
Brits
Soort:
fruit
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De smaak van Conclusion:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
boter, chocoladesaus, homemade mix voor chocoladecake, jam, nootjes en water

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Alle recepten van Gerhard Witteveen