Gerhard Witteveen

We hebben 33 boeken van Gerhard Witteveen waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gerhard Witteveen? Registreren is gratis!

Boeken van Gerhard Witteveen

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Gerhard Witteveen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Hoppel poppel

Ingrediënten:
aardappel, ei, hamblokjes, melk, peper, peterselie, rookspek, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Koude komkommersoep

Ingrediënten:
bosui, dille, garnalen, hamreepjes, kippenbouillonblokje, knoflook, komkommer, peper, rivierkreeftjes, yoghurt en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Pom met kip

Ingrediënten:
groene banaan, kip, kokosmelk, maggiblokjes, piccalilly, pomtayer, selderij, suiker en witte peper

Keuken:
Surinaams
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacao, ei, espressokoffie, koffielikeur, lange vingers, mascarpone, rietsuiker en witte vermout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Uientaart met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, ei, extra belegen kaas, goudse kaas, kerriepoeder, komijnekaas, slagroom en witte ui

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Merengue

Ingrediënten:
aardbeien, basterdsuiker, eiwit, slagroom en vanille-ijs

Keuken:
Portugees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Gemarineerde zeebaars

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, pikante paprikapoeder, tomaat, ui, wortel, zeebaars en zoete paprikapoeder

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Indiaase witlof

Ingrediënten:
aardappelpuree, kerriepoeder, oude kaas, rundergehakt, witlof en zoete mangochutney

Keuken:
Indiaas / Hollands
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Creoolse Bananensalade

Ingrediënten:
ananas, banaan, bieslook, chilipoeder, citroensap, druiven, mayonaise, mosterd, rode appel, walnoten en zilvervliesrijst

Keuken:
Creools
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Ovenschotel met gehakt en perziken

Ingrediënten:
aardappelpuree, banaan, kaas, kastanjechampignons, kerriepoeder, knoflook, peper, perzik uit blik, rundergehakt, sambal, sperziebonen, spitskool en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel
Alle recepten van Gerhard Witteveen