Steranijsparfait 'straciatella' met loempia van abrikozen, abrikozencompote en mintsiroop

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 97 in De smaak van Conclusion .

Keuken:
Internationaal
Gang:
nagerecht
Soort:
fruit / ijs
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Abricot - Abrikozenglazuur

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Half Moon

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Loempia van abrikozen

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Abrikozen-kwarkmousse

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts