Carla Kentgens en Hugo de Heij - Het stoomovenkookboek

Het stoomovenkookboek

de lekkerste recepten, de slimste adviezen

Een boek van Carla Kentgens en Hugo de Heij

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Het stoomovenkookboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Koken met stoom is een methode die al eeuwenlang in de oosterse keuken wordt toegepast. Het levert gezonde, vitaminerijke, zout- en vetarme gerechten op, en het is bovendien heel eenvoudig. Niet alleen in restaurants wordt tegenwoordig vaak met stoom gekookt, ook thuis bereiden steeds meer mensen gerechten met behulp van stoommandjes, -pannen en -ovens. Het stoomovenkookboek is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar goede recepten en handige tips voor het koken met stoom. Vooral mensen in het bezit van een stoomoven vinden in dit boek bijzondere gerechten en praktische adviezen. De techniek van het stomen wordt duidelijk uitgelegd en behalve recepten staat het boek vol slimme adviezen voor het gebruik van de stoomoven.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken