Kabeljauw

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 144 in Mas is meer .

Keuken:
Belgisch
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geitenkaasjes in dragonolie met pitachips

delicious. magazine - 2011-13

In Senf gebratener Zander mit eingelegten Tomaten und gebratener Avocado / In mosterd gebakken snoekbaars met ingelegde tomaten en gebakken avocado

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Mosterdmarinade met honing en dragon

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Tempura van vanille-ijs met aardbeien en frambozen

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan