We hebben 36 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Mas is meer , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
In het gebouw van MAS in Antwerpen zit restaurant 't Zilte. Dit fotoboek geeft een ruime indruk van het gebouw, de omgeving, de inrichting en uiteraard de gerechten die bij 't Zilte worden geserveerd. De gefotografeerde complexe gerechten worden van commentaar voorzien door de chef en er staat een recept in het boek voor 1 van de onderdelen van elk gerecht. Geen eenvoudige zaken en soms nogal exotische ingrediënten maar wel maakbaar voor de enthousiaste amateur.
- meer dan 6 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Mas is meer
Een greep uit de 36 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: briochebrood, citroen, citroenrasp, kervel, knoflookolie, peterselie en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: eidooier, gekarameliseerde pecannoten, ijsbasis, melk, muscovadosuiker, ras el hanout, room en suiker
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: korianderzaad, makreelfilet, suiker, vlierbloesem en zeezout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: cacaoboter, crutomat, gelatine, knoflook, peper, tabasco, tomaat, tomatenpoeder, xantana en zout
Ingrediënten: druivenpitolie, kardemom, korianderzaad, laurier, peperkorrels, steranijs, tijm en venkelzaad
Keuken: Belgisch
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: champignonpoeder, champignons, chardonnayazijn, citroensap, dashi, dashiazijn, druivenpitolie, eiwit en xantana
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: bloem, eidooier, eiwit, gelatine, limoenrasp, limoensap, palatinose, ponzu en suiker
Keuken: Frans
Ingrediënten: azijn, water, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, steranijs, suiker, tijm, venkelsap en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: eidooier, peper en zout
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: bonitovlokken, dashiazijn, druivenpitolie, olie van gedroogde gambakoppen, japanse peperplant, shisoblad, watermeloensap en xanthaangom
Keuken: Japans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bleekselderij, gellan, gevogeltebouillon, groentebouillon, kikkererwten, peper, poudre du vent, ui, wildjus, wortel en zout
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: specerijenolie, zeebaarsfilet en zout
Keuken: Belgisch
Soort: vis
Ingrediënten: citroengras, dashiazijn, djeroek poeroet, galanga, gedroogde chilipeper, gember, gembersiroop, kuzuzetmeel, lichte sojasaus, limoenrasp, mirin, sinaasappelsiroop en tamari
Keuken: Aziatisch
Ingrediënten: dillesap, gelatine, glucosepoeder, glycerine, limoensap, spinaziesap, suiker en venkelsap
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: bonenkruid, druivenpitolie, lavaszout, snijbonen en witte peper
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: amontillado sherry, citroenzuur, gelatine, glucose, palatinose, pectine, sherryazijn en suiker
Keuken: Frans
Ingrediënten: bruine suiker, kleurzout, laurier, mirepoix, pekel, schaaldierenbouillon, tijm, tomatenwater, varkensoren, varkenspoot en water
Soort: bouillon
Ingrediënten: citrusolie, dragon, kabeljauw, venkelpollen en zeezout
Keuken: Belgisch
Soort: vis
Toon alle 36 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789020996784
ISBN10
9020996789
Andere uitgaven
9789401403856