Willem Asaert - Mas is meer

Mas is meer

Een boek van Willem Asaert

We hebben 36 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Mas is meer, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

In het gebouw van MAS in Antwerpen zit restaurant 't Zilte. Dit fotoboek geeft een ruime indruk van het gebouw, de omgeving, de inrichting en uiteraard de gerechten die bij 't Zilte worden geserveerd. De gefotografeerde complexe gerechten worden van commentaar voorzien door de chef en er staat een recept in het boek voor 1 van de onderdelen van elk gerecht. Geen eenvoudige zaken en soms nogal exotische ingrediënten maar wel maakbaar voor de enthousiaste amateur.

- meer dan 5 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Mas is meer

Een greep uit de 36 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Amuse / diner uit Mas is meer:

Pâte de fruits

Ingrediënten:
amontillado sherry, citroenzuur, gelatine, glucose, palatinose, pectine, sherryazijn en suiker

Keuken:
Frans
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Recept uit Mas is meer:

Specerijenolie voor zeebaars

Ingrediënten:
druivenpitolie, kardemom, korianderzaad, laurier, peperkorrels, steranijs, tijm en venkelzaad

Keuken:
Belgisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Royale van koraal

Ingrediënten:
agar-agar, koraal van kreeft, mascarpone, peper, schaaldierenfond en zeeegels

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / voorgerecht uit Mas is meer:

Zoetzure venkel

Ingrediënten:
azijn, water, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, steranijs, suiker, tijm, venkelsap en zout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / nagerecht uit Mas is meer:

Baumkuchen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, boter, eidooier, eiwit, melk, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Amuse / diner uit Mas is meer:

Mousse van komkommer

Ingrediënten:
gelatine, griekse yoghurt, komkommersap, limoensap, limoenzest, peper, room en zout

Keuken:
Grieks / Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / voorgerecht uit Mas is meer:

Eidooier

Ingrediënten:
eidooier, peper en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Bijgerecht uit Mas is meer:

Crème van kikkererwten

Ingrediënten:
bleekselderij, gellan, gevogeltebouillon, groentebouillon, kikkererwten, peper, poudre du vent, ui, wildjus, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / voorgerecht uit Mas is meer:

Emulsie van champignons

Ingrediënten:
champignonpoeder, champignons, chardonnayazijn, citroensap, dashi, dashiazijn, druivenpitolie, eiwit en xantana

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van varken

Ingrediënten:
bruine suiker, kleurzout, laurier, mirepoix, pekel, schaaldierenbouillon, tijm, tomatenwater, varkensoren, varkenspoot en water

Soort:
bouillon
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / hoofdgerecht uit Mas is meer:

Kokosflan

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, druivenpitolie, eiwit, gelatine, gember, iota, kokosmelk, limoenrasp, limoensap, mangokrokant, suikerwater, thaise basilicum en xantana

Keuken:
Aziatisch / Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Amuse / diner uit Mas is meer:

Tomaat

Ingrediënten:
cacaoboter, crutomat, gelatine, knoflook, peper, tabasco, tomaat, tomatenpoeder, xantana en zout

Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / nagerecht uit Mas is meer:

Muscovadobiscuit

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, kristalsuiker, muscovadosuiker, pecannotenpasta en pure chocolade

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Amuse / diner uit Mas is meer:

Knolseldrijkrokant

Ingrediënten:
bleekselderijsap, frituurolie, gelatine, knolselderij, knolselderijsap, selderijzout en ui

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / voorgerecht uit Mas is meer:

IJspastille van sake

Ingrediënten:
citroengras, gelatine, limoenrasp, limoensap, sake, sakeazijn, suikerwater, xantana en zout

Keuken:
Japans / Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / voorgerecht uit Mas is meer:

Makreel

Ingrediënten:
korianderzaad, makreelfilet, suiker, vlierbloesem en zeezout

Keuken:
Belgisch
Toon alle 36 recepten in dit boek