Recept uit Mas is meer:
We hebben 36 recepten uit dit boek geindexeerd.
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Mas is meer, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit boek
In het gebouw van MAS in Antwerpen zit restaurant 't Zilte. Dit fotoboek geeft een ruime indruk van het gebouw, de omgeving, de inrichting en uiteraard de gerechten die bij 't Zilte worden geserveerd. De gefotografeerde complexe gerechten worden van commentaar voorzien door de chef en er staat een recept in het boek voor 1 van de onderdelen van elk gerecht. Geen eenvoudige zaken en soms nogal exotische ingrediënten maar wel maakbaar voor de enthousiaste amateur.
Recepten uit Mas is meer
Een greep uit de 36 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / nagerecht uit Mas is meer:
IJs van pecannoot
- Ingrediënten:
- eidooier, gekarameliseerde pecannoten, ijsbasis, melk, muscovadosuiker, ras el hanout, room en suiker
- Keuken:
- Belgisch
Recept uit Mas is meer:
Vinaigrette
- Ingrediënten:
- bonitovlokken, dashiazijn, druivenpitolie, olie van gedroogde gambakoppen, japanse peperplant, shisoblad, watermeloensap en xanthaangom
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Recept uit Mas is meer:
Inktvis
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Inktvis
- Ingrediënten:
- bleekselderij, groentebouillon, inktvis, inktviskookvocht, paprikapoeder, rode paprika, ui, witte wijnazijn, wortel en zout
- Keuken:
- Belgisch
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Terrine van sla
- Ingrediënten:
- little gemsla, peper, transglutaminase (activa®) en zout
- Keuken:
- Belgisch
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Sorbet
- Ingrediënten:
- bierazijn, geuze mariage parfait, glycerine, ijspoeder, moutpoeder en palatinose
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- ijs
Amuse / diner uit Mas is meer:
Tomaat
- Ingrediënten:
- cacaoboter, crutomat, gelatine, knoflook, peper, tabasco, tomaat, tomatenpoeder, xantana en zout
Diner / hoofdgerecht uit Mas is meer:
Kokosflan
- Ingrediënten:
- citroengras, djeroek poeroet, druivenpitolie, eiwit, gelatine, gember, iota, kokosmelk, limoenrasp, limoensap, mangokrokant, suikerwater, thaise basilicum en xantana
- Keuken:
- Aziatisch / Belgisch
Diner / nagerecht uit Mas is meer:
Wortel
- Ingrediënten:
- citroensap, eidooier, gelatine, mascarpone, suiker en wortelsap
- Keuken:
- Belgisch
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Kruim van geroosterde prei
- Ingrediënten:
- gevriesdroogde sojasaus, pompernickel, prei en zeezout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- condiment
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Eidooier
- Ingrediënten:
- eidooier, peper en zout
- Keuken:
- Internationaal
Amuse / diner uit Mas is meer:
Gelei van bonen
- Ingrediënten:
- gelatine, inktvisinkt, kippenbouillon, knoflook, peper, zout en zwarte bonensaus
- Keuken:
- Belgisch
Recept uit Mas is meer:
Emulsie van snijbonen
- Ingrediënten:
- bonenkruid, druivenpitolie, lavaszout, snijbonen en witte peper
- Keuken:
- Belgisch
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Zoetzure venkel
- Ingrediënten:
- azijn, water, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, steranijs, suiker, tijm, venkelsap en zout
- Keuken:
- Belgisch
Diner / nagerecht uit Mas is meer:
Baumkuchen
- Ingrediënten:
- aardappelzetmeel, boter, eidooier, eiwit, melk, suiker en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- koek en gebak
Recept uit Mas is meer:
Lak van paling
- Ingrediënten:
- citroengras, dashiazijn, djeroek poeroet, galanga, gedroogde chilipeper, gember, gembersiroop, kuzuzetmeel, lichte sojasaus, limoenrasp, mirin, sinaasappelsiroop en tamari
- Keuken:
- Aziatisch
Diner / hoofdgerecht uit Mas is meer:
Bisquit
- Ingrediënten:
- bloem, duivenbloed, eidooier, eiwit, reuzel, rodewijnazijn, speltbloem, suiker, trisol en zout
- Keuken:
- Internationaal
Amuse / diner uit Mas is meer:
Chibouste
- Ingrediënten:
- bloem, eidooier, eiwit, gelatine, limoenrasp, limoensap, palatinose, ponzu en suiker
- Keuken:
- Frans
Bijgerecht uit Mas is meer:
Crème van kikkererwten
- Ingrediënten:
- bleekselderij, gellan, gevogeltebouillon, groentebouillon, kikkererwten, peper, poudre du vent, ui, wildjus, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal