Amuse / diner uit Mas is meer:
Pâte de fruits
- Ingrediënten:
- amontillado sherry, citroenzuur, gelatine, glucose, palatinose, pectine, sherryazijn en suiker
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 36 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken uw kookboeken, zoals Mas is meer, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In het gebouw van MAS in Antwerpen zit restaurant 't Zilte. Dit fotoboek geeft een ruime indruk van het gebouw, de omgeving, de inrichting en uiteraard de gerechten die bij 't Zilte worden geserveerd. De gefotografeerde complexe gerechten worden van commentaar voorzien door de chef en er staat een recept in het boek voor 1 van de onderdelen van elk gerecht. Geen eenvoudige zaken en soms nogal exotische ingrediënten maar wel maakbaar voor de enthousiaste amateur.
Een greep uit de 36 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Amuse / diner uit Mas is meer:
Recept uit Mas is meer:
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Recept uit Mas is meer:
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Diner / nagerecht uit Mas is meer:
Amuse / diner uit Mas is meer:
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Bijgerecht uit Mas is meer:
Recept uit Mas is meer:
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Diner / hoofdgerecht uit Mas is meer:
Amuse / diner uit Mas is meer:
Diner / nagerecht uit Mas is meer:
Amuse / diner uit Mas is meer:
Recept uit Mas is meer:
Diner / voorgerecht uit Mas is meer:
Diner / voorgerecht uit Mas is meer: