Rood, Wit, Rose
de druif, de streek en meer onmisbare wijnfeiten
Een boek van Jonathan Ray
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Rood, Wit, Rose, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De aandacht voor de verschillende druivensoorten, hun smaak en achtergrond maakt dit handzame boek uniek in vergelijking tot andere wijnboeken.
Een ideaal basisboek voor de wijnliefhebber die meer wil weten over de herkomst van bepaalde wijnen en de smaak per streek.
Over de invloed van grondsoorten, de verschillende witte en rode druiven, productiemethoden, wijnstreken en het klimaat. Ook tips over het bewaren, serveren en proeven van wijn.
Met Rood, wit, rosé kan de lezer elke fles wijn beoordelen op etiket en smaak, en op basis daarvan bewust een wijn kiezen.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.