Carolina Verhoeven - Ijs

Ijs

Ambachtelijk Ijs Bereiden

Een boek van Carolina Verhoeven

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Ijs, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Het bereiden van ijs en de historie hiervan zijn twee passies van Carolina Verhoeven - eigenaar van het culinair-historisch museum De Vleer in Appelscha én kok vanuit een volkenkundige invalshoek. Hoe kwam het consumptie-ijs naar Nederland en hoe werd het hier opgepikt; hoe werd ijs door de eeuwen heen bereid en welke toepassingen waren er? Deze twee aspecten zijn terug te vinden in IJs, ambachtelijk ijs bereiden. Een unieke verzameling ijsrecepten, ijshistorie en schitterende illustraties.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken