Eric Besaris - De Achterhoek en De Liemers - Culinaire gids

De Achterhoek en De Liemers - Culinaire gids

Een boek van Eric Besaris

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De Achterhoek en De Liemers - Culinaire gids, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

‘Proef de Achterhoek in de Achterhoek’, dat is het motto van de culinaire gids De Achterhoek & De Liemers.

In deze gids zijn bijna 400 adressen van Achterhoekse en Liemerse producenten en bedrijven gebundeld, adressen die culinair gezien bijzonder, authentiek of ambachtelijk genoemd kunnen worden. Van kaasboeren tot ijssalons, van wijnboeren tot bakkers, van veehouders tot restaurants ….en nog veel meer.

Veel bedrijven zijn met de streek verbonden, hebben een lokaal karakter en leveren hun producten direct aan de consument. We hebben niet alleen gekozen voor bedrijven die volledig biologisch of ecologisch te werk gaan. Bedrijven die anderszins zorgvuldig met product en natuur omgaan en/of culinair bijzonder zijn, hebben ook een plaats in de gids gekregen.

De culinaire gids is niet alleen bedoeld voor toeristen, ook bewoners zullen verrast worden door de bijzondere adressen bij hun ‘om de hoek’.

Ik nodig u van harte uit: ‘Proef de Achterhoek in de Achterhoek’.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken