Rudergehakt-kaasballetjes in bouillon
★
★
★
★
★
Een recept van Keda Black en Nathalie Carnet.
U vindt dit recept op pagina 24 in Balletjes .
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- belegen kaas
- citroenschil
- comté
- gruyère
- kippenbouillon
- knoflook
- oude goudse kaas
- rookspek
- rundergehakt
- varkensbuik
- bladpeterselie
- verse tijm
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.